Jump to content
FORUM

VIDEO: Pogledajte nadrealni svijet The Endless Cylindera


k-dot

Recommended Posts

Gledajući u dosad izdane naslove čileanskog ACE Teama, za niti jednog se ne može reći da ima ono što bismo nazvali normalnim dizajnom. Njihov prvijenac Zeno Clash nam je pokazao kako im mašte ne nedostaje, s Rock of Ages su uspjeli različite stilove spojiti u smislenu cjelinu da bi s Abyss Odyssey pokazali da im ni 2D dizajn nije stran.

Sada je suosnivač studija Carlos Bordeu predstavio svoj osobni projekt koji nas odvodi u nadrealni svijet The Endless Cylindera gdje će nas dočekati upravo beskrajni cilindar koji uništava sve pred sobom. Da to ne bude dovoljno neobično samo po sebi, niti glavni lik ne izgleda kao standardni heroj baš kao niti prvi neprijatelj kojeg se može opisati samo kao simpatična velika usta na dvije noge. Za zaokruženi dojam, svijetom je protutnjao polu-slon, polu-kamion.

Budući da je projekt tek u ranoj fazi razvoja, gameplay još nije u potpunosti razrađen, no Carlos kaže da The Endless Cylinder neće biti "simulator hodanja" niti će biti elemenata tučnjave.

Zatim nadodaje: "Još puno eksperimentiram s dizajnom same igre, ali jedan smjer u kojemu gledam je interakcija s drugim jajetom. Guranje/kretanje oko njega sigurno će pružiti izazov u gameplayu i utjecati koliko se brzo možemo kretati u usporedbi s cilindrom. U svakom slučaju, cilj neće biti samo bježanje od cilindra (to bi bilo previše jednostavno)".

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...