1260 Objavljeno March 12, 2019 Share Objavljeno March 12, 2019 (edited) https://www.cazin.net/vijesti/poznat-identitet-nastradalih-u-stravicnoj-nesreci?fbclid=IwAR2WogtxykDNC4iVfUO-W_be7CJC5r9Ummu-8_wiKDNInJhDxq-f7HdtYpc#sthash.mt37dShv.xy6Ej3Gk.dpbs Edited March 12, 2019 by 1260 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuno Objavljeno March 12, 2019 Share Objavljeno March 12, 2019 Zna li se ko su poginuli iz Bihaća? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno March 12, 2019 Share Objavljeno March 12, 2019 28 minutes ago, Nuno said: Zna li se ko su poginuli iz Bihaća? Imaš gore na linku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno May 12, 2019 Share Objavljeno May 12, 2019 "U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Bosanska Krupa-Bosanska Otoka smrtno je stradala jedna osoba, saznaje Avaz. Kako saznajemo, riječ je o graničnom policajcu G. J., dok je drugi muškarac S. S. teško povrijeđen. U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su i momci iz bihaćkog benda The Babe Barbarella. Kako nezvanično saznajemo, jedna osoba je teško povrijeđena i u komi je. Navodno se bend vraćao sa koncerta koji je noć prije održan u Banja Luci. Saobraćajna nesreća se desila u ranim jutarnjim satima. Svi su zbrinuti u Kantonalnoj bolnici Dr. Irfan Ljubijankić. Više informacija u toku dana. " Zna li neko nešto više o ovom? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno May 12, 2019 Share Objavljeno May 12, 2019 12 minutes ago, Grunf said: "U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Bosanska Krupa-Bosanska Otoka smrtno je stradala jedna osoba, saznaje Avaz. Kako saznajemo, riječ je o graničnom policajcu G. J., dok je drugi muškarac S. S. teško povrijeđen. U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su i momci iz bihaćkog benda The Babe Barbarella. Kako nezvanično saznajemo, jedna osoba je teško povrijeđena i u komi je. Navodno se bend vraćao sa koncerta koji je noć prije održan u Banja Luci. Saobraćajna nesreća se desila u ranim jutarnjim satima. Svi su zbrinuti u Kantonalnoj bolnici Dr. Irfan Ljubijankić. Više informacija u toku dana. " Zna li neko nešto više o ovom? U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na putu Bosanska Krupa – Bosanska Otoka poginuo je Jasmin Gerzić iz Bosanske Krupe, dok je suvozač zadobio teže tjelesne povrede. Nesreća se dogodila u mjestu Stragarić. Jasmin je uposlenik Granične pocije BiH, a poginuo je na putu prema poslu, odnosno preuzimanju smjene na graničnom prelazu Bosanski Novi.Uviđaj izvršavaju službenici PS Bosanska Krupa nakon čega će biti poznato kako je došlo do tragičnog ishoda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paša Objavljeno May 12, 2019 Share Objavljeno May 12, 2019 Mislim da je zosko stradao i njegov buraz. Zosko je dobro,buraz u komi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno May 12, 2019 Share Objavljeno May 12, 2019 17 minutes ago, paša said: Mislim da je zosko stradao i njegov buraz. Zosko je dobro,buraz u komi Uhh...tako sam i cuo. A nisam mogao vjerovati. Tragično. Moja sućut porodici poginulog a povrijeđenim želim da se što prije oporave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuron Objavljeno May 12, 2019 Share Objavljeno May 12, 2019 Na slici je zoskov auto ...veoma mi je zao sto se ovo desilo...također moja sucut za stradalog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno May 12, 2019 Share Objavljeno May 12, 2019 37 minutes ago, paša said: Mislim da je zosko stradao i njegov buraz. Zosko je dobro,buraz u komi Koji zosko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuron Objavljeno May 12, 2019 Share Objavljeno May 12, 2019 2 minutes ago, 1260 said: Koji zosko? Pjevac iz benda babe barbarella,poznajem ga iz momackih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno May 12, 2019 Share Objavljeno May 12, 2019 2 minutes ago, 1260 said: Koji zosko? Pa Zosko Handukić - bend The Babe Barbarella i njegov brat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno May 12, 2019 Share Objavljeno May 12, 2019 1 minute ago, Grunf said: Pa Zosko Handukić - bend The Babe Barbarella i njegov brat OK. Pretpostavio sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fugaziii Objavljeno July 8, 2019 Share Objavljeno July 8, 2019 Kakva je ovo gehanija bila na semaforu kod sivog nebodera??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno July 8, 2019 Share Objavljeno July 8, 2019 9 hours ago, Fugaziii said: Kakva je ovo gehanija bila na semaforu kod sivog nebodera??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fugaziii Objavljeno July 8, 2019 Share Objavljeno July 8, 2019 @1260 prestrasno, stoji ovaj golf iv sad tamo na parkingu malom poslije sweetsa skrsen naprijed, ko je kriv kako dodje do toga, i kako cudi me nigdje vijesti nema. Nema li povrijedjenih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kula Objavljeno July 8, 2019 Share Objavljeno July 8, 2019 19 minutes ago, Fugaziii said: @1260 prestrasno, stoji ovaj golf iv sad tamo na parkingu malom poslije sweetsa skrsen naprijed, ko je kriv kako dodje do toga, i kako cudi me nigdje vijesti nema. Nema li povrijedjenih? Sve je to ok. Neka pijani i divljaci izginu. Ali sta sa narodom koji nije kriv ni duzan ? Ja bih uveo rigorozne kazne za vozace teske noge, a posebno one koji piju i voze. Oduzimao bih vozacke po 6 mjeseci. Rvo hvala Bogu taksija ima koliko zelite. Neka poju i zvrcnu taksi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno July 8, 2019 Share Objavljeno July 8, 2019 19 minutes ago, Fugaziii said: @1260 prestrasno, stoji ovaj golf iv sad tamo na parkingu malom poslije sweetsa skrsen naprijed, ko je kriv kako dodje do toga, i kako cudi me nigdje vijesti nema. Nema li povrijedjenih? ZA vikend na USK 35 saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula, osam teško povrijeđenih, trinaest lakše 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno July 8, 2019 Share Objavljeno July 8, 2019 Broj poginulih se povećao na dva poginula. Umro je motori sta koji je nastradao u Kosteluma. Javlja RTV USK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fugaziii Objavljeno July 8, 2019 Share Objavljeno July 8, 2019 Ja ne kontam nikako ove ljude za volanima... kao da su izgubili razum. I kladim se da su u vecini nesreca automobili sa stranim tablama, posebice slovenija ili njemacka, jer sto ne smiju tamo raditi vecina oovdje po nasim cestama radi i istresa se i kur*e se za volanima. Ne postoje saobracajni znaci i prometni bonton eto tako. Ccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosanac Objavljeno July 8, 2019 Share Objavljeno July 8, 2019 prije sat vremena, Fugaziii said: Ja ne kontam nikako ove ljude za volanima... kao da su izgubili razum. I kladim se da su u vecini nesreca automobili sa stranim tablama, posebice slovenija ili njemacka, jer sto ne smiju tamo raditi vecina oovdje po nasim cestama radi i istresa se i kur*e se za volanima. Ne postoje saobracajni znaci i prometni bonton eto tako. Ccc Ma 95% nasih vozila samo sto je vecina tih vozila tehnicki neispravna ili su glave vozaca neispravne. Ja nisam mogao vjerovati kad sam neki dan u Pivnici cuo kako se neki momcic kurci i kaze da je u dvoristu Tehnicke skole "digao drugom na 80"?! Pa to je sevap, dok je jos mlad i ziv, ispleskati malo jer novcana kazna tu ne pomaze nista. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno July 9, 2019 Share Objavljeno July 9, 2019 9 hours ago, Bosanac said: Ma 95% nasih vozila samo sto je vecina tih vozila tehnicki neispravna ili su glave vozaca neispravne. Ja nisam mogao vjerovati kad sam neki dan u Pivnici cuo kako se neki momcic kurci i kaze da je u dvoristu Tehnicke skole "digao drugom na 80"?! Pa to je sevap, dok je jos mlad i ziv, ispleskati malo jer novcana kazna tu ne pomaze nista. Pa tacno tako vecina vozila u BiH su tehnicki neispravna a sto je jos opasnije to su neadekvatne istrosene gume ljudi nesvacaju da nemozes adekvatno upravljati vozilom ako nemas adekvatne gume prilagodjene godisnjem dobu.A o onim budalama balavurdiji za volanom ili pijanim seljacinama(da oproste ljudi sa sela) uzalud trositi rijeci . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelexxx Objavljeno July 9, 2019 Share Objavljeno July 9, 2019 1 hour ago, Barba said: Pa tacno tako vecina vozila u BiH su tehnicki neispravna a sto je jos opasnije to su neadekvatne istrosene gume ljudi nesvacaju da nemozes adekvatno upravljati vozilom ako nemas adekvatne gume prilagodjene godisnjem dobu.A o onim budalama balavurdiji za volanom ili pijanim seljacinama(da oproste ljudi sa sela) uzalud trositi rijeci . Stoji to da je dosta auta u BiH tehnicki neispravna, ali i Fugaziii je u pravu kada kaze da dosta osoba iz dijaspore dodje ovamo i izivljava se posto tamo gdje zive ne smiju preci ogranicenje radi ogromnih kazni, a ovdje se zele pokazati kako su im auta tehnicki ispravna. Pogledaj koliki postotak MUP ima nenaplacenih kazni od stacionarnih radara, a koje su prouzrokovali vozaci sa stranim tablicama, siguran sam da navedene osobe nisu uslikane u inostranstvu ni 10% koliko su ovdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno July 9, 2019 Share Objavljeno July 9, 2019 12 minutes ago, nelexxx said: Stoji to da je dosta auta u BiH tehnicki neispravna, ali i Fugaziii je u pravu kada kaze da dosta osoba iz dijaspore dodje ovamo i izivljava se posto tamo gdje zive ne smiju preci ogranicenje radi ogromnih kazni, a ovdje se zele pokazati kako su im auta tehnicki ispravna. Pogledaj koliki postotak MUP ima nenaplacenih kazni od stacionarnih radara, a koje su prouzrokovali vozaci sa stranim tablicama, siguran sam da navedene osobe nisu uslikane u inostranstvu ni 10% koliko su ovdje. Kazne uredno stizu na naplatu i u dijasporu tako da ne vidim nimalo istine u tome te na granicnim prijelazima se redovno kontrolise doslovno svaki covjek iz dijaspore . Ja sam na izacicu platio kaznu staru oko godinu dana jer sam u Pritoci preticao traktor kad nesto hoce bas kod radara za kojeg nisam znao. Gluposti ljudi pricaju kao iz Austrije Njemacke Holandije ljudi dodju da bi se vozali i pokazivali snagu auta na Bosanskim cestama to je meni smijesno ja do Bihaca prodjem 1300 km. autoputa mogu ako cu i 230 km/h voziti vecinom puta mada ja licno nevolim brzu voznju jer nevozim se sam nikad . A sad sto par budala zajebava to netreba biti generaliziranje . Za te radare kojih ima najvise u USK to je cisto uzimanje novca na kantonu kako sam cuo ima 70 radara ja prodjem 1300 km. na tom cijelom putu nema 20 radara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hysteria Objavljeno July 9, 2019 Share Objavljeno July 9, 2019 Stranci divljaju i kurče se to svako vidi a ovi sa SLO tablicama su najgori. Doduše nisu ni domaći ništa bolji ista je to škola. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelexxx Objavljeno July 9, 2019 Share Objavljeno July 9, 2019 41 minutes ago, Barba said: Kazne uredno stizu na naplatu i u dijasporu tako da ne vidim nimalo istine u tome te na granicnim prijelazima se redovno kontrolise doslovno svaki covjek iz dijaspore . Ja sam na izacicu platio kaznu staru oko godinu dana jer sam u Pritoci preticao traktor kad nesto hoce bas kod radara za kojeg nisam znao. Gluposti ljudi pricaju kao iz Austrije Njemacke Holandije ljudi dodju da bi se vozali i pokazivali snagu auta na Bosanskim cestama to je meni smijesno ja do Bihaca prodjem 1300 km. autoputa mogu ako cu i 230 km/h voziti vecinom puta mada ja licno nevolim brzu voznju jer nevozim se sam nikad . A sad sto par budala zajebava to netreba biti generaliziranje . Za te radare kojih ima najvise u USK to je cisto uzimanje novca na kantonu kako sam cuo ima 70 radara ja prodjem 1300 km. na tom cijelom putu nema 20 radara Tako isto ne treba biti generaliziranje da auta u BiH voze na istrosenim gumama, ali ispada da samo ljudi u BiH generaliziraju dijasporu, a dijaspora ljude u BiH ne (osobe koje ja poznajem, kao i ja, voze ispravna vozila novijeg datuma i sa ispravnim gumama, koje ukljucuju i zimskim i ljetni komplet). Konkretno ima 11 radara na USK sa 30 kucista, bio je podatak i na sredstvima javnog informisanja prilikom nabavke, i oni su preventivnog karaktera, po tebi je uzimanje love ako osoba vozi preko 51km/h na Bedemu. Putovao sam i ja i prema mnogim europskim zemljama i malo vise je od 20 radara (uzmi bilo koju navigaciju koja prikazuje stacionarne radare) na dionici koju navodis (i pretpostavljam da u Europi nije uzimanje novca vec su oni ispravni). Ima i u ovoj zemlji nesto da valja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.