saco Objavljeno July 16, 2015 Share Objavljeno July 16, 2015 Sutra je Ramazanski Bajram, Svim članovima foruma da su sretni i berićetni dani Ramazanskog Bajrama. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobri duh Objavljeno July 16, 2015 Share Objavljeno July 16, 2015 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobri duh Objavljeno July 17, 2015 Share Objavljeno July 17, 2015 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinchy Objavljeno July 17, 2015 Share Objavljeno July 17, 2015 Bajram Šerif Mubarek Olsun! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan Objavljeno July 17, 2015 Share Objavljeno July 17, 2015 Bajram Serif Mubarek Olsun 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno July 17, 2015 Share Objavljeno July 17, 2015 Bajram Šerif Mubarek Olsun 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyBlack Objavljeno July 17, 2015 Share Objavljeno July 17, 2015 Bajram Serif Mubarek Olsun 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiDaM Objavljeno July 17, 2015 Share Objavljeno July 17, 2015 Bajram Serif Mubarek Olsun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobri duh Objavljeno September 23, 2015 Share Objavljeno September 23, 2015 (edited) Forumašima i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti Bajram Šerif Mubarek Olsun. Edited September 23, 2015 by dobri duh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan Objavljeno September 23, 2015 Share Objavljeno September 23, 2015 Bajram serif mubarek olsun 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno September 24, 2015 Author Share Objavljeno September 24, 2015 Neka su Vam sretni i bericetni ovi Mubarek dani! BAJRAM SERIF MUBARE OLSUN! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deja77 Objavljeno September 27, 2015 Share Objavljeno September 27, 2015 Nek' vam Bajram srca razveseli,nek' vam duša svakom dobro želi.Nek' vam Bajram u veselju prođei čestitka ova od ❤️-a dođe...BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosanac Objavljeno May 24, 2020 Share Objavljeno May 24, 2020 Bajram mubarek olsun dragi moji forumaši, neka ste mi zivi, zdravi i pametni. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rucica1 Objavljeno May 24, 2020 Share Objavljeno May 24, 2020 (edited) Sretne i bericten bajramske blagdane, da nas sreca i dobro zdravlje kroz zivot prate. Edited May 24, 2020 by rucica1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlaja Objavljeno May 24, 2020 Share Objavljeno May 24, 2020 Svim muslimanima širom svijeta želimo radosne dane Ramazanskog bajrama. Neka vam se srca razvesele i svakom dobro požele! Želimo da provedete ovaj praznik uz svoje najmilije, a onima koji to ne mogu, želimo da se s najmilijima što prije sastanu. ✨BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN ✨ www.rb-city.info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosanac Objavljeno May 25, 2020 Share Objavljeno May 25, 2020 Dragan Bursać, preneseno sa njegovog FB profila, kaže: Skloni taj telefon od mene! Nemoj me fotografisati! Znam je decenijama. I ovaj Ramazan je ispostila. Tiho i neprimjetno. Nevidljiva ona u Odabranom mjesecu. I post joj je nevidljiv, a opet uzvišeniji od svakog drugog. Ne priča, ne uzdiše glasno zazivajući Pejgambera da drugi čuju. Sama, udaljena, na silu rastavljena od prirodnog toka stvari, ona se u sebi, a za svijet i po svijetu sprema za Bajram. -De, što se kriješ, lijepa si-najljepša zauvijek-nije to moje, nije to samo moja misao, spetljah se. A jeste, najljepša je djevojka bila i kad se zacurila i kad je prkosno prvu kosu ošišala u inat nekim zlim vršnjacima, što su je pitali, šta ti je to Ramazan i Bajram, toga nema, idi sa svojima. Najljepša je bila i kad se u mladu ženu pretvarala, pa mi lagala kako joj je sve lako, a do ljudi je što si otežavaju život. Ljubav nije pokazivala razbacujući je okolo. Čuvala ju je za gladne kučiće i mačiće. Ulice su tada vrvjele djecom naših četvoronožnih sapatnika. A ona ih je hranila, sklanjala, čuvala. I kad bi ojačali, udomitelje bi im našla. I praštala je. Činilo mi se svakom i svima. Ljut sam bio u svojoj muškoj sujeti i oholosti što prašta ovakvim kao ja i još hiljadu puta gorim. Ja praštao ne bih, ponavljao sam joj dosljedno. A ona, samo osmijeh i sabur. -I znaš šta mi je najgore bilo, prva progovori. Ono kad su mi rekli da me ti više ne voliš. E onda sam pala u sebi. Zajuka za sebe. Nemam kome ni reći, ni pojadati se. A opet, znam da lažu... Skinula je masku, prvi put nakon dugo vremena. Pune usne ispod kojih niska bijelih zuba pozdravlja svijet pod njom i zelene oči koje ljepotom mogu nahraniti kosmos. Zaboravio sam koliko je lijepa. Čovjek najbrže zaboravi onu najbližu ljepotu koju voli. Stegnuh joj ruku. Idemo posjetiti prvo mezarje. Više je njenih i mojih na onim svjetovima, nego na ovom bajramskom dunjaluku. Nasmija se, uze me za ruku i povede. Ćutim miris mlade kiše u njenoj opranoj kosi. Onaj je moja i ja njen. Zauvijek. Zove se Banjaluka. Bajram Šerif Mubarek Olsun dobri moji ljudi. Pozdrav od ove moje ljepotice i moje malenkosti cijelom svijetu!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vywegh Objavljeno May 13, 2021 Share Objavljeno May 13, 2021 Bajram Mubarek Olsun svima kojima nešto on nešto znači, a svima drugima želim sretan, uspješan i zdrav život. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vywegh Objavljeno May 14, 2021 Share Objavljeno May 14, 2021 (edited) Znači jedini sam na forumu ovdje danas koji je čestitao bajram... dje ste braćo i sestre metropoliti, uvaženi forumasi, dragi mislioci i zanatlije. Da nam se svima Allah dragi smiluje i uputi na ono što je najbolje za nas. Edited May 14, 2021 by Vywegh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno May 14, 2021 Share Objavljeno May 14, 2021 Gdje smo? Provodimo vrijeme sa svojom porodicom a ne online. Uz put, Bajram Šerif Mubarek Oslun svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno May 14, 2021 Author Share Objavljeno May 14, 2021 19 hours ago, Vywegh said: Bajram Mubarek Olsun svima kojima nešto on nešto znači, a svima drugima želim sretan, uspješan i zdrav život. Allah razi olsun, uz Dovu Uzvisenom da nas obaspe svojom miloscu, Amin 8 hours ago, Vywegh said: Znači jedini sam na forumu ovdje danas koji je čestitao bajram... dje ste braćo i sestre metropoliti, uvaženi forumasi, dragi mislioci i zanatlije. Da nam se svima Allah dragi smiluje i uputi na ono što je najbolje za nas. Ja sam obicno u skladu sa obicajima prvi dan Bajrama sa familijom prijateljima itd, evo danas hvala Bogu imam priliku da i svima na Forumu uputim Bajramske cestitke da u zdravlju sreci i veselju i iduci docekamo, 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno May 14, 2021 Author Share Objavljeno May 14, 2021 Danas je i dan Sehida BiH, molim Boga dragog da ih sviju obraduje obecanim Dzenetom, Amin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.