Jump to content
FORUM

Zubari u Bihacu


TORO

Recommended Posts

Bio sam kod mnogih zubara, ali stomatološki odjel Muminović (Poluklinika Muminović) bih izdvojio od sviju, jer po mom iskustvu, oni su najprofesionalniji, najstručniji  i najljubazniji u Bihaću. Najsigurnije sam se kod njih osjećao. Nalaze se kod Hotel Parka.

Edited by Cosmonaut
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

pa nisam ni znala na kojeg misliti ali vidim da ga svi hvale :)

Sad sam se sjetila gdje sam vidjela to prezime. Bila sam tamo i nisam bas zadovolena jer mi je doktor htio otvoriti zdravi zub bez veze pa jos to i naplatiti. Duga prica ali u glavnom rekla sam da vise tamo otici necu...

Ma daj, molim te...Kao prvo ne znas gdje se nalazi, pitas a onda se kao sjetis da si cak i bila kod njega. Da je on tebi nesto lose uradio sjetila bi se ti vrlo dobro gdje se nalazi i kako se zove. Otvorio ti zdrav zub? Ahaha, ovo je vic godine. Bracni par Felic nikad, ali bas nikad ne bi tako nesto uradili. Jesi ti cula za onu izreku "Iz vana gledac iz nutra jadac"? Osim toga Dr. vidi sve na Röndgenu, a mozes i ti, naravno ako si zainteresovana.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 8 months later...

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...